Morning sickness

Hi mommies! Ada tak cara nak hilangkan mual2. Harini sy dah start mual2, rasa nak muntah, pening. Saya bekerja, mmg susah kalau nak bed rest. #firstbaby #bantusharing

2 Balas

Nnt bgtau doc awk alahan. Mcm sy doc ad jugak bg ubat alahn tp sy xmkn 😅. Sy bekerja n mmg muntah, pening kepala, xselera mkn, hidung snstif sgt masa 6-13 weeks. Alhamdulillah skrg alahan dh kurg sgt, skrg sy 15 weeks 😊

2y ago

Kan, susah kan nk control kalau nk muntah/ pening masa kerja 😅

boleh cuba mintak ubat tahan muntah daripada doktor

2y ago

sama2 dear. hrp alahan cepat2 pulih