Hair removal

Hi mommies. Ada suggestion tak krim yg sesuai remove bulu dkt bawah? Sesuai utk ibu mengandung tak irritate kulit. Thank youu

5 Balas

hair removal utk private part semua chemical kan? ke ada yg guna bahan alami? trim pendek je mommy, or kalau selesa cukur

better trim pendek je guna trimmer dari guna removal cream. sebab cream ni selalunya akan irritate so kurang sesuai skrg

Kat sini ramai ckp trim pendek. Korang trim mcm mana eh bila perut dah besar ? And pakai tool apa ? Boleh suggest ?

3mo ago

sy cukur je mcm biasa pakai pisau cukur suami tlgkn 😬

Tmpat private memang saya@suami tolong cukurkan jer. Hair remover jenis krim tu bhya

better trim bg pendek