Buasir trimester 3

Hi mommies, ada sesiapa kena buasir tak? Saya dah masuk trimester 3, dah 2 kali kena buasir. Sakit sangat dah try cucuk masuk pun still keluar jugak 😥

3 Balas

saya. dh lah 1st baby. mcm2 pikir waktu bersalin nti. tk selesa pedihh kt bawah tuh. makan ostenutrix & omega shaklee legaa sikit. tp still rasa sakit 😩

elak kan makan benda pedas