Baby tidak berak

Hi mommies. Ada sesape tahu or pernah jadi dkt diri sndiri? baby tak berak dah 11 hari, baby baru 3 bln 2 minggu. Baby full bf. Selalunya paling lama pun 7 hari la tak berak. Risau pula dibuatnya🥺

9 Balas

sama mcm bby sy dlu. start 3 bulan jarang2 berak. tpi normal je selagi x meragam, selalu kentut and perut pun lembut. sy buat urutan i love u dgn kayuh basikal. xlama lepas tu cnfirm bby akn berak. mula2 tu cuak jgk rasa nk nangis sbb xde pengalaman. 😅