Bahaya ke supplement untuk baby G6PD?

hi mommies, ada pengalaman anak g6pd? nak tahu.. both supplement ni sesuai ke untuk baby? mohon pencerahan #bantujawab #SeriusTanya #ingintahu #firstmom #bantusharing

Bahaya ke supplement untuk baby G6PD?
1 Balas

kena chck dgn doc pakar peads mintk doc listkn ubt apa blh dan x..stiap ank ada g6pD berbeza alahannya ke atas ubat yg di makan .dr pnglmn abg sy yg sy tgk ank buah sy ada g6pd ada certain supplement xblh mkn. jika makan nnti mata dia bengkak alahan..pd ank org lain wallahulam..pape rujuk doc pakar .tu sebaiknya..jika mmpu buat test tuk yg tahu alergik apa pd ank .tp hrga tuk buat test tu agak costly .tp jika mmpu blh je buat tuk ank..mg dpmudahkan segalanya Allahuma aamiin