Naik flight 30+wks

Hi mommies… ada mommies yg family member keje dgn MAS @ Air Asia tak?Nak tnya klau MAS & Air Asia brp weeks ya last blh fly?Ingat nak fly before 36wks dari semenanjung ke sarawak. Skrg kandungan dah 27weeks.Tanpa ada sbrg masalah bp,gdm @ bleeding.Thank you in advance mommies!!

1 Balas

Single pregnancy : 35w limit boleh naik flight. Wajib ada surat pngesahan dari dktr (fit to fly). Twin pregnancy: 32w limit naik flight. Dan wajib ada surat