naik flight mas perlu surat doc ke? untuk 27minggu?

hai mom nak tanya ada tak mommy2 yg naik flight mas 27w without surat dr doc? masa fly ke kampung 26w naik AA. takperlu surat doc. tpi nak balik rumah dah masuk 27w. naik Mas. buku pink pula saya lupa bawa. mohon cadangan dan pendapat 🙏.

2 Balas

awat la pi tinggai buku pink tu . itu la dokumen paling penting utk ibu2 mengandung ni. apa2 hal yg jadi, buku pink jd rujukan dktor. naik MAS kena ada surat dktr, xkisah brp minggu pun (36w limit utk single pregnancy; 32w limit utk twin pregnancy). boleh rujuk website dia.

1y ago

ty sis. takda cara lain nmpk nye. kena jugak post buku pink ke sini ye. terus jumpa doc. 🤧

Saya baru naik mas minggu lepas, perlu surat doctor dan kene sign surat dari mas jgk

1y ago

ty sis 🥹 itu cara terbaik nmpk nye