Strip kesuburan double line. Check upt masih samar.

Hi mommies, ada ke sesiapa yg test kesuburan dia dalam tempoh tak subur double line? Kemudian, bila check pakai upt macam ni 👇🏻. Boleh share ke ni kira sangkut ke tak ya 🥹#bantujawab #SeriusTanya #TTC

Strip kesuburan double line. Check upt masih samar.
2 Balas

saya ttc 3tahun. skrg dah pregnant. opk (LH) ni dah mcm gula gula kt rumah. banyak sangat saya guna. pengalaman saya, LH awak tu kalau line bawah pekat sgt & control line yg samar. baru upt akan naik. insyaAllah ada rezeki. jgn fikir sgt, jgn stress2 🤍

2mo ago

Alhamdulillah ❤️ Tahniah ye. semoga dipermudahkan segalanya

wah tahniah...upt tu positif dh tu..biasa kalau opk positif + upt positif walau samar,tu mmg betul2 pregnant sis🤗

2mo ago

Alhamdulillah..bestnya .doakan saya jugak semoga dpt result mcm kawan awak tu,ttc 5 tahun dh,..upt saya sama kabur mcm kawan awak tu,cuma sy belum berani nk pakai cb,hehe belum gaji..pakai strip biasa tu je dulu,nanti makin terang baru nk gi cek klinik🥰