baby kecil dpd minggu sepatutnya-iugr

hi mommies, ada ke dkt sini baby kecil drpd minggu sepatutnya? sy dah 36 minggu 1 hari, baby kecil dpd minggu, mggu dpn scan balik, klo baby kecil lg kena warded & Dr suruh induce. tiba2 rasa takut pulaa 😰 mmg kena bersalin awal ke? 😰

2 Balas

Yep, sy emergency czer tepat 37 weeks. Sbb lama2 pun takut bahaya dlm tu. Masa check ctg tu dr nmpk ada contraction tp sy xde rasa apa2 pun. Alhamdulillah semua selamat, last scan baby 2.1kg tp bila keluar 2.6kg so ok je 👌🏻

1y ago

Semi gov around rm1.8k

sy pun mcm tu . esok kena jumpa dr pkar utk dble confirm kan lagi .. kandungan 36 minggu tp ukuran ac 31 minggu.