pengalaman cabut gigi masa pregnant

hello mommies . ada ka momy2 yg pernah cabut gigi masa mengandung , sy sekarang dah nak masuk trimester ke-3 tapi tak tahan sangat sbb gigi sakit sangat ? doctor cabut juga ka atau tidak ? apa risiko cabut gigi masa mengandung ikut pengalaman momy semua ? #mohondjawabyaa

5 Balas

Tak berani juga cabut gigi time pregnant. Sis ada rujuk doktor tak?

5y ago

ada sis. masa umur kandungan 3bulan. tapi doctor ckp ada risiko terus takut nak cabut.tapi skrg makin menjadi2 pula sakit gigi ni.teruk sgt. smpai ke telinga n kepala