Cara kurang/hilangkan Alah

Hi mommies, ada cadangan tak untuk kurangkan alah yg sangat teruk selain makan ubat. Lepas makan 15min mesti nak terkeluar balik. Kandungan 13weeks dah cuma alah tak membaik :( #firstbaby #pleasehelp #bantusharing #seriusnanya

2 Balas

saya muntah semua tu hilang da, ni dia dtg alahan lain plk air liur banyak drpd biasa dan mulut terasa ada gas asid

2y ago

Ye inshaAllah boleh hilang tu sis, saya hilang start masuk 15 ke 16 weeks mcm tula, tahan sikit je lagi sis mgkin sis awal sikit ke dari saya