Cara kurang/hilangkan Alah

Hi mommies, ada cadangan tak untuk kurangkan alah yg sangat teruk selain makan ubat. Lepas makan 15min mesti nak terkeluar balik. Kandungan 13weeks dah cuma alah tak membaik :( #firstbaby #pleasehelp #bantusharing #seriusnanya

2 Balas

Sama dgn saya makan je ubat vitamin kk mesti akn muntah lpas 30 min, start dari 8 weeks smpailah 15 weeks alahan muntah. Masuk je 16 weeks alhamdulillah dah hilang😇 saya bnyk minum air lemon dgn air limau. Try makan asam ke, saya makan tu ada la kurang sikit. Cuma bila mkn ubat tu je kdang angin terus kluar muntah

2y ago

Amin amin moga2 camtulah sis, sabar sikit je lagi paling kurang pon 4 bulan inshaAllah hilang 🤲🏻❤️

saya muntah semua tu hilang da, ni dia dtg alahan lain plk air liur banyak drpd biasa dan mulut terasa ada gas asid

2y ago

Ye inshaAllah boleh hilang tu sis, saya hilang start masuk 15 ke 16 weeks mcm tula, tahan sikit je lagi sis mgkin sis awal sikit ke dari saya