Hospital Gov & Hospital Swasta. Yang mana pilihan mommies?

Hi mommies. 25W sekarang dan sedang riki2 hospital untuk bersalin. Hospital government & swasta, yang mana ok ya?

1 Balas

klu awk cari selesa, suami nk ada 24/7, pilih dktr, ada budget besar..go for swasta. tapi if bby ada komplikasi, mereka akn suruh parents ke hosp gov. klu awk nk cari penjagaan dan pemantauan menyeluruh, hosp gov. cuma nya takde la privasi 100%, toilet kongsi, wad pun shared, mkn ikut menu hosp, suami dtg waktu melawat saja..unless awk book fpp. but not all hsptl ada fpp package.

2mo ago

Thank you :)