Perut kerap mengeras & baby kurang movement.

Hi Mommies, saya keliru sebab sekarang ni baby saya 26minggu dan sejak minggu lepas saya ada rasa contraction & kdg2 seharian perut rasa mengeras. Tapi saya tak pergi jumpa doc dan harini baby mcm tak gerak (atau saya mmg tak perasan). Sebab kebiasaanya akan rasa dia bergerak & agak kuat.

2 Balas

cube mnum ais n mkn coklat.sis kurang mnum air o bnyk bergerak ke

3w ago

mgkin sbb bnyk bergerak perut jd mengeras..die kadang2 sbb pergerakkan kite terlalu bnyk dgn kekurangan cecair or lapar