Susu formula

Hi momma Saya nk tnyaa , anak saya dmm masa nk masuk setahun Masa dmm tu dia xnk minum susu fm sngt Lepas jaaa habis dmm Terus tolak susu fm nk menyusu badan jaaa Masalahnya saya bekerjaa … susu pon xbyk sngt Ad x ibu2 pernah ad masalah anak2 tiba2 tolak susu fm Ap yg ibu2 buat Mungkin x nnti dia akan minum balik #mamasushhati

1 Balas

cuba pn try Nufiya boleh pam susu utk baby 🤗 www.wasap.my/60129876070/nufiya