terlalu kerap buang air

Hi momma mommy semua, sy dh 24 weeks. Sy tahu waktu mcm ni akan kerap buang air kecil tapi sy terlalu terlalu kerap, sampaikan lpas buang air, dlm beberapa minit nk buang air lgi berterusan jdi mcm ni. Smpai nk kuar mana pun rasa nk buang air kecil jer.adoii stress. Ada ke yg mcm sy?

14 Balas

Info je kat doktor. Air ketuban ok tak? Sy ni pon kerap kencing, ingatkan biasa je. Rupanya air ketuban dah kurang. Skg tengah warded nak monitor.