Anak tidur nak bogel

Hi momiess. nak tanya normal tak budak 2tahun stgh malam tido tetiba buka baju buka pampers tido bogel? tkejut dah brpa hari tdo psang aircond bila tsedar anak tgh bogel 😅

2 Balas

ank pakai pampers apa? tape or pants? kalau tanya normal ke tak mmg la bukan habit yg normal ibu tapi bagi saya maybe ank buat sebab rimas and dia nak selesakan diri dia. or maybe dia actually dah tak selesa pakai pampers. kalau boleh ajar la potty train sis

6mo ago

dah ajar tp dia tak pandai lg. klu free2 mmg siang tak pakai pampers. pampers pakai pants

mcm xberapa elok