folic acid atau obimin

hi momies,nak tanya untuk 1st trimester better makan folic acid atau obimin?

5 Balas

Folic acid wajib makan dari 1w - 12w untuk tumbesaran janin. untuk obimin kena tunggu nurse bagi masa buka buku pink nnti, ada org dapat obimin, ada yg dpt zincofer, dan lain2, ikut tahap kesihatan masing2

obimin sbb dalam obimin dah ade folic dan vitamin siap2..bole tgk video2 kt tiktok byk doctor n nurse dah bgi tahu...klu bukak buku nanti..nurse msti akan bgi obimin☺️

obimin tu semua vitmin ada trmsuk folic asid..

1st trimester hanya acid folic.

folic