Kening dan kepala bayi ade keruping

Hi momies..mcm mne nk bagi hilang ye keruping tu kat kening dan kpala baby..baby dah 30 hari

Kening dan kepala bayi ade keruping
2 Balas

Keruping tu macam kelemumur ke? Saya aritu anak ada kat kening, sy letak minyak kelapa lepas tu biarkan kejap then pakai cotton bud cube hilangkan keping2 tu.. tapi merah2 la kulit bby sebab di gosok2 pakai cottonbud tu

7mo ago

ye mcm kelimumur..ade jugak buat cm awak..jdi merah2 kesian tgk..kt kepapa pun centuu

Normal awak. Kulit kering sebab ruam panas. Nanti akan hilang sendiri. Macam saya biarkan je. Tak sapu apa2. Pernah jadi makin teruk saya pergi klinik pakar kanak-kanak. Doktor bagi cream sapu.

7mo ago

okay awakk..klau kt kpla ?