Celak Kening Bayi

#firstbaby #ibuTAPcadangkan Salam & hi semua, saya nak tanya, siapa sini yang ada pengalaman celakkan kening bayi perempuan dengan niat lawakan kening dia nanti besar? Boleh share tak? Saya nak try buat sebab baby saya kening tak berapa terang & tak berbentuk. Thank you semua ☺️

2 Balas

maaf puan sy tiada pnglmn ttg ini...mungkin mommy lain ada...mg ad mommy lain sudi share pnglmn mereka dgn puan..mg dpmudahkan segalanya..aamiin

boleh pakai eyebrow pencil yg hitam tu sis