Berhubungan

Momies...maaf ya kalo soalan ni memalukan sikit...mmg kalo bersama kn..bby megeras ke...huhu risau..tp xde la lama..

7 Balas

haah normal, of course la baby tu akn rsa especially time penetration tu, sbb tu dia mengeras hehe. slagi bkn high risk pregnancy & dri segi kesihatan, dr x larang pn utk awak bersama dgn suami awak, the activity is actually recommended for the mommies utk hilangkan stress & sbg exercise utk mudahkan msa branak nnt

1y ago

tak pasti.. setakat pregnant belom bersama ..masing2 risau.. sbb ada baca bersama bagus tapi nanti detect kencing kotor (tgk keadaan kot)

ha ah mngeras. sbb kte tgh contract kot time bersama. tk pun sbb kte aktif sgt baby pon mngeras 🤭

sama juga. tak tahu la normal ke tak. selalu lepastu suruh bapak dia pegang2 perut pujuk😅

1y ago

haah sama 😅x thu normal atau tak..

Normal baby mengeras bila kita bersama suami saya pun sama. Tkda pape pun cuma jngan kuat2 la

1y ago

ok momi..☺️☺️

Haah sama lah , suami terkejut dan takut kenapa perut tiba2 mengeras 😂

ye betul sis.. sy 29weeks skarang, stiap kali bersama baby akan mengeras

1y ago

tak tahu la normal atau tak.. mengeras skejap je, tkde rasa sakit pn...

normal

1y ago

ok tq..hihi risau..ank first