Keputihan

Hi momies...ade x masalah serupa dgn saya?keputihan y teruk waktu mngandung?cmana nak atasi nya ye?😅x slesa sngt.hmmm

5 Balas

mommy bole mnom air barli dan byk kn mnom air masak. .sekirnya msih ade lg keputihan. .mommy bole jmp doctr ye. .nty dctr bg ubt msok dri bwh. .jgn tgu2 ye mommy. .😊

Sy pun byk. Tp asalkn x warna kuning or berbau ok je. Lately 32weeks ni makin kurg keputihan, sy pun x tau mcm mne boleh bkurg. X mkn sblum ni😂

Sama lh... kena tuka panty linear setiap mse tkut jngkitan.klau gtl2 mnt ubat sapu pd kk.air msk jgn lupa minum byk

Byk kan minum air suam...kurangkan makanan & minuman yg manis..

bykkan minum.air suam