speech delay ke?

momies2, my son 1y7m belum dapat sebut even 1 words dgn jelas. is that normal? tp dia dah faham arahan. n dapat tiru semua yg kita buat n boleh buat bunyi haiwan. tp still takde words yg keluar dr mulut. #SeriusTanya #bantujawab

2 Balas

masa check up 18 bulan ada buat mchart dak?, sbb time ni misi tanya da kan. tapi kalau da buat n test semua okay ,takpa kot. awak kena teruskan ckp dgn dia, ajar dia.

1mo ago

belum jumpa doc lg, next week baru ada appt dgn doc. tu yg nak tanya experience mami2 dulu. okay awak, next week saya refer doc. thanks ye