BLEEDING DAY-12

Hi momies, tumpang tanya. kalau ikutkan hari ni hari ke-12 sy late period. tapi tetiba pagi ni, ada darah yg keluar cuma taksure itu darah period or sebaliknya. sebab pada hari ke -9 late period (13/10/2021) sy ada buat UTP, result dia ada double line cuma samar’samar je 🥲 adakah itu normal or mcmna? ada tak yg pernah alaminya? can u share ur some experience? it’s my first journey. #pleasehelp #ingintahu #firstexperience #bleeding

1 Balas

keluar drh mcm mna tu sbb sy bru je alami 2hri lps sy share pic ye mff kalau jijik...semalam hnya ad setitik 2 hri ni dh kering...to hri ni sakit blkg pinggang n bhgian perut.. tak xtaw gugur ke mcm mna sbb upt sy but sblum ni negatif

3y ago

oouh..inshallah ad rezeki awk...jga dri ok..jgn buat kje brt2....