Berapa weeks bru npk degupan jantung

Hi momies.. Sy baru msuk 6 minggu preggy.. Berapa lama yer baru npk degupan jantung atau janin?? Sbb sblum ni tak npk. Hanya npk kantung ja dan hb sy rendah..

2 Balas

Haritu sya scan masa kndungan 5w6d, dh nmpk kelip2 dlm kantung. Kantung pun dh nmpk tompok yg masih kecik. Sbnrnya bagus klau cek/scan awal to find out how well is your pregnancy.

8w above. repeat scan balik 10 to 11w. sbb ade org 8w pon still xnmpk janin dgn heartbeat lagi.