GDM on diet control

Hi momies semua.. nak tanya, kalau gdm high risk ke untuk bersalin nanti ? #firstbaby #pleasehelp #firstmom #bantusharing

2 Balas

Hi, gdm on d/c still boleh dalam category under control. Tapi makesure bacaan sentiasa okay & jaga pemakanan. Masa bersalin nanti, takboleh lebih due date.

macam saya.. kena jaga pemakanan la. risau bby besar atau bersalin induce. saya alhamdulillah normal.. gdm on d contral gak masa pregnant je sangkut..

2y ago

Alhamdulillah.. risau kalau gdm tkdpt bersalin normal