Buat x-ray

Hi momies sekalian. Sy nk bertanya soalan.. Jumaat lepas sy test upt positif.. Harini sy check di klinik sah sy mengandung 5 minggu lebih. Cuma sy risau pada 11.3.20 sy ada buat x-ray. Sy cuba minta penjelasan dr doktor tapi doktor kata tak boleh check lg krn tak nampak bby.. Ada tak mommi2 sekalian ada pengalaman buat x-ray tetapi tidak tahu pregnant. Sy asyik risau fikirkan hal ni..

2 Balas

ohh scan yer mksd.. ingtkan xray cmne tkejut sy.. kekdg kecik lg so mmg susah nk nmpk.. tggu la baby 8weeks keatas mst nmpk dh kantung n heartbeat. jgn rsau ok

4y ago

Ok terima kasih ats nasihat.. hrp ok la..

Ada pnglman ..bby jdi lmbat skit nmpk masa scan 😅

4y ago

Owhh ok.. lambat nampak takpa mommi.. sy risau melibatkan fizikal dan sbgainya.. terima kasih bg maklumbalas.