First time mom yg risau 😅

Hi momies, saya dah 8w2d saya tak ada morning sickness and spotting semua. Loya tu sikit sikit je. Cramps masa 6-7w tu selaluu but now makin mild. Sometimes je rasa. Badan saya pun now tak la lesu sangat. Is it normal? Or saya patut pergi scan lagi dengan Dr? Thank you in advance 😊

1 Balas

Ada spotting tak semestinya normal ya. If it happens, need to further check with doc. Alahan, morning sickness dll, it depends on individual. Ada yang takde lgsg, ada juga yang lambat. For now, just enjoy your pregnancy journey ✨

1y ago

Thank youu 🫶🏻