Hi momies ? boleh jawab pertanyaan saya ?

hi momies ? saya dah 25 minggu lebih , nak tnya kalau selesema dan membuat deria bau hilang itu pembawaan semasa hamil atau apa ? walau pun saya dah vaksin tetap akan swab test juga ka ?

4 Balas

etter ke hospit cek.. bhaya musim covid nie.. tu dah kira tanda2 kena covid. semoga cepat sembuh n dilancarkan kandungan sehingga bersalin nnt 🤗🤗

Better pegi jumpa doctor.. and yes if ada tnda2 covid wajib swabtest even prgncy dan suda d vaksin

Try buat test kit dkt rumah tu sis

jumpa doktor ya