size kandungan kecik

hi momies. normal ke kandungan size mcm bentuk dot ni ? ikut kiraan masani 5weeks. doc bgthu sepatutnya 5mggu size dah besar sikit, tapi doc ckp takut salah kira & suruh dtg balik lepas 2mggu. risau pula saya. act seminggu sebelum pergi scan, saya test upt (sebab dah delay period 7hari) result upt samar2. harap momies2 dpt bagi komen2 positif #pleasehelp #firstbaby

size kandungan kecik
2 Balas

Dulu kandungan sy 4 weeks kecik macam tu lah. Sekarang dah 34 weeks. In shaa Allah nanti repeat scan nampak semakin membesar. Jangan risau ye.

5weeks mmg kecik n x nmpk ape. try lagi 3weeks. masa tu dh boleh nampak dah.