Nk tnya baby bump

Hi momies ,mcm mna nk bezakn bby bump dgn lemak ya😅?ada ssiapa ble shring tk..#ingintahu #firstbaby #bantusharing #10week

2 Balas

Saya bezakan dengan baring. Selalu baring memang perut kempis jadi bila berdiri tu perut cam terkeluar saya assume lemak la 😂 masuk 14w baru nampak bump bila baring so saya assume start dari tu baru betul bump

3y ago

Sy bru masuk 10w, baby bump blm ada tp bila sy baring sy dapat rasa bawah pusat keras2 and buncit sikit xbyk. Masa sy 7w perut agak flat and lembut lagi.

Sis dh nampak baby bump ke

3y ago

sy kurg psti bby bump ke lmak apa sbb sy jnis berisi sis...hehe tht why tnya.. mcm mna nk bzakn bby bump dgn lemak..