Lambat bercakap..

Hello momies... Klau tuk anak 2 thun 6 bln.. Bole bercakp dlm 2 perkataan shja.. Dikira speech delay jgk ke.. Mcm mna?..tpi tiap 2 perkataan yg d sebut tu jelas jgk sebutannya #bantusharing #pleasehelp

2 Balas

2tahun 6bulan ada check up buku baby, nnt bgtau nurse. nurse akan suruh jmpa doktor. sepatutnya 2tahun 6bulan da boleh sebut bnyak perkataan. anak puan boleh sebut 2 perkataan shj atau boleh gabung 2patah prkataan?

2y ago

risau jgk sebenarnya.. sbb ada budak sbya dy dh byk boleh ckp ...