8 bulan menu simple

Momies boleh suggestkan tak baby 8 bulan boleh makan apa ye ? Menu simple2 je ada ke ? Sy stress la dgn husband susah betul nk ajak keluar beli barang rumah.. Sum tangguh2 kan kerja.. Haih. Nak masak pun susah..😌#pleasehelp

2 Balas

Sy mmg bagi anak sy menu sama:- breakfast (oat + buah), sy selalu masak sekali utk lunch & dinner (bubur + sayur + ikan/ayam + tumisan bawang), snek (biskut baby / buah) sbb sy x berani buat blw tu, so masih stick dgn bubur. Paling2 pun nasi biasa tu dgn sup.

buat sup sayur