Ardora hair oil

Hi momies.. ada yg pernah pakai ardora hair oil utk baby?? Minta pendapat. Seawal usia baby berapa boleh pakai?

3 Balas

sy pakai sj slagi x mslh sejak newborn prnh smpai skrg. tapi tukar2.. bby oil johnson msa newborn. lepas tu minyak virgin oil. lepas tu lgi mama dont worry. bertukar sja tiap bulan akan dtg haha.. tpi ibu sy sllu ckp jgn sapu minyak , ubun masih lembut katanya huhu

3y ago

yaa alhamdulillah 🤭 suka. rmbut pun tmbuh balik..hihi.. haa akan dtg nk cuba sy cari sis balik.. hehe..👍😍

Saya guna ardora hampir 2thun. Best hair oil ni. Rambut lembut senang urus. Tengok anak gune best, sy pn try gune jugak, yg bestnyer rambut gugur da xder, serius. Wajib try hair oil ardora ni mommies!

haii sis.. dari newborn hgga dewasa boleh pakai.. 🙂

3y ago

wc 😘 berminat nak try boleh wasap sya www.wasap.my/60196162169/ardoranatural