Kencing kotor

Hi momies Ada petua ke nak bersihkan kencing kotor? Siapa pernah alami boleh bagi tips atau petua selain minum air byk#ingintahu

2 Balas

minum air barli cina, jgn minum or makan yg manis² ,no caffeine, coklat or teh, minum air masak mesti kene byk, cuci kawasan bwh tu dgn air suam, lap bersih sampai kering, minum air utk milk booster pon boleh, cth mcm nufiya tu, ni antara yg sy buat bila kene kencing kotor

minum air barli sis