Pregnant 6 bulan tapi tak nampak sangat baby bump 🥲

Momies ada masalah mcm ni jugak tak? Bila jalan ke mana2 selalu org tegur tak nampak mcm mengandung. Kdg terasa hati jg 🥲 #6monthspregnant

30 Balas

Saya pun da nk masuk 7 bulan, perut xnpk.mgkn sy mmg jenis berisi dr sblm pregnant lg. Jd xnpk beza sgt. Heheh. Tp sy xkesah, yg penting baby sihat syukur alhamdulilah. ❤️

X worry kak, sy ny baby bump pun bru betul2 nmpak bila dah msuk 32 weeks...tu pun sbab pkai S size t-shirt...X sdih dgn org ny ckp tu, janji baby sihat. Alhamdulillah.

sama la sis mcm saya nk masuk 5 bulan perut xnampak sangat.. perut masih kecik.. xpela sis biar la mulut org nk kata apa jnji ank dlm perut kita sihat.. ☺️

saya 3 bulan . anak dalam perut besar , tapi perut mcm tak mengandung . takpe sis janji anak tu sihatt dalam perut dah bagus ☺️

Sis saya dulu nak apply maternity leave baru org perasan saya preggy.. Takpe sis yg penting bby sihat, mak sihat & selamat bersalin

biasa lah tu ... perut orang kan...berbeza²...ad yg nampak ad yg tak langsung...sy pun dah dkat 9 bln baru nampak baby bump😄

Anak 1st ke? Normal je tu.. Sy anak 1st,dah masuk 7,8bln baru betul nmpk... Yg bestnye Stretch mark pun kurang dan cpt hilang..

4y ago

Yg best, x perlu beli maternity outfits beria... Pakai baju biasa pun muat lg... 😉 Sy pregnant ke3 17w skng ni, perut pun x besar sgt... Mmg jns perut kemas kot...

sy pn dulu dh 9bulan pn mcm 6bulan.. perut x besar ..tp ank sihat..lahir 2.9kg..now dh 6bulan stgh dh dy

tak perlu la nak sedih Puan. Abaikan jelah cakap-cakap orang macam tu. Janji ibu dan baby sihat.

saya pregnant 9 bulan . perut nampak mcm pregnant 5 bulan . alhamdulillah anak kluar sihat jaa .