UTP Double Line after vaccine booster

Hi momies, 20/12/2021 saya booster then harini 23/12/2021 pagi tadi saya buat pregnancy test around 9am, the result tak mcm sebelum ni samar-samar, this time dia penuh terang double line. rasa happy kejap tp rasa was was jugak, so husband bawak chckup dkt klinik, after jumpa doktor and buat lagi test dkt makmal patologi, alhamdulillah real positive 💗 kandungan masih kecil, 8/2/2022 baru buat buku pink. stkat ni after booster sy tak demam or kena side effects, just tgn bengkak dkt area kena jarum je. terima kasih yg mendoakan saya. saya doakan ibu ibu to be dipermudahkan urusan 🤲🏻 #firstbaby #pejuang_garisDua #momToBe2022 #positif #preagnant #newjourney

UTP Double Line after vaccine booster
1 Balas

Tahniah awak.. Semoga kandungan kita sihat ye.. Saya pun bru positif bulan ni tp doktor trus suruh buka buku... Doakn semoga pejuang garis dua yg lain.. Akan dpt merasa momen indah ni😇❤️❤️🙏

2y ago

mungkin sbb klinik awak x penuh. dkt sini smua full with appointment terlalu ramai. so thts why nurse pick another months for buka buku. kiranya smntara tu kena jaga jaga diri jak. xboleh byk gerak, jaga pemakanan. inshallah kita sama sama sihat bersama baby ❤️ takecare sis moga awak pn d permudahkan urusan 🤲🏻