tak mampu

hi momie.. siapa yang ada jual barang2 preloved baby seperti katil,kereta sorong bawah rm100 tq

8 Balas

Saya ada baju baby newborn rompers, sleepsuit, jumpsuit rm3&4 shaja boleh bg num wassap saya hantar gambar baju tq 😊

https://t.me/joinchat/NjxtHRTWcKH9piKr_AgHYQ Bole try join gp telegram ni.

Blh try tgk carousel. Sana byk brg2 preloved. Sy pun byk cri kt situ je

saya ad whatsapp sya sis 01139034364 kalau berminat.

Try tgk dkt mudah.my

stroller ke maksud nya?

5y ago

fb tp die ade kedai . boleh g kedai . shopee pon ade . ig tak pasti .sbb tak main dah hehe

WTS 0199781488

Survey di kedai jalan jalan japan my