.

hi momi sy pregnant dh 7bulan xdi scan kedudukkan bby sosang...nati bby turun balik x kebawah..?

20 Balas

Saya masa 7 bulan songsang juga, tapi alhamdulillah bila nak bersalin tak songsang, bersalin normal alhamdulillah

It's ok, baby akan pusing bila tiba masanya. Banyakkan sujud, and pujuk2 baby. Keep positive mummy.

Normal. Bykkan jalan itik.. Senaman utk ibu2 preg spya dy bergrak turun ke jalan balik.

Ada masa lagi untuk baby pusing..banyakkan duduk dalam keadaan sujud

Leklu. i dlu pun songsang. nak beranak pandai la pusing balik 😂

Bole pusing balik..selalu sembang dgn baby..sujud lama2..

Normal je tu. Awal lg slunye baby akan pusing.

Banyak masa lgi die nak pusing tu

Ada masa lg bby berpusing tu

Turun..doa y baik²