tukar susu

hi momi nak tanya la dulu anak saya minum susu lembu lepastu dia cirit + berak berdarah . jadi saya jumpa dr pakar dia suruh tukar susu soya . saya tukar susu similac isomil tp lama lama poo poo dia macam pepejal . dan susu similac isomil agak keras harga nya . soalan saya boleh ke tukar susu lembu balik . suggest susu apa yang ok . tq momi bantu jawab 🥹

2 Balas

cuba susu dupro hijau (susu lembu) dulu kemudian baru dupro merah soy kalo baby mmg jns xbole minum susu lembu, org kata fm ni mmg kena try n error.

2mo ago

okay awak nanti kita try macam mana

dktr mmg diagnose bby mmg lactose intolerance ke?