Kencing manis waktu mengandung

Hi mom...ada x apa² cara untuk hilang kan kecing manis waktu mengandung

1 Balas

xde, once detected gdm u'll undergo bsp until delivery eventhough ur bsp is normal. u hanya blh control pemakanan je supaya ur bsp normal. kalu bsp u high u'll give either pill or insuline injection. lg 1 kalu bsp u high u'll undergo force delivery normally at 38 weeks. better u control ur pemakanan supaya bsp u normal dan u blh deliver secara normal