threatened miscarriage

hello mom..ada sesiapa perna alami threatened miscarriage d sni dn dgn rahim terbuka 2cm?tapi doc ckp still ada harapan utk baby selamat..anybody yg perna ada pengalam..ble shre tips spya kndungan boleh selamat..im 6weeks preggy..tq

2 Balas

Now baby ok x ? Sy darah banyak sgt keluar. Hari2 keluar dh seminggu. Dah scan dkat klinik, doct sahkan threatend miscarriage. Sac pun dah x bulat cantik. Yolk sac dah xnampak. Esok next tca. Mesti kene marah dgn doctor pakar sbb lambat refer kt dia. 😭 mesti kene admit punya.

Saya pernah tapi sebab accident motor.dok hospital 3 Hari pastu kena cucuk apa entah sebab Saya biul 3 Hari tu.pastu doktor pesan jgn buat kerja extreme Dan xleh miss appointment dekat hospital.

4y ago

Mcm mna result lepas tu sis?ok jg baby?