bersalinnn

hi mom👋🏻 tau tak cara cepat bukaan bersalin? sebab ahad ni 25/9 saya kena serahkan diri ke hospital untuk bersalin kerana darah tinggi dan nadi laju. doktor cakap saya mesti bersalin 38week. saya takut kena induce. jadi ada tak cara untuk cepatkan bukaan jalan bersalin? #pleasehelp #firstbaby #firstmom

2 Balas

sama kes kita. sy kene serah diri 22/9 besok. takut. tapi tawakal pada Allah. banyakkan dengar kata2 positif. semoga ibu dan anak selamat. bukaan cepat dan tak lama menanggung kesakitan

2y ago

Semoga Allah lindungi sis dgn baby.. Bestnye nak dpt baby dah

Cuba kerapkan bersama dgn suami dan banyakkan berjalan.