DROP BERAT

hi mom, sy baru 10w dan drop berat 6kg..baring tlentang je ms prgnt ni..alahan truk sgt..adakah sy perlu pergi klinik utk minta nasihat doc?

2 Balas

normal je untuk 1st trimester,saya pun drop 8kg dari 47 jadi 38😅tak macam dulu sikit je drop walaupun alahan paling teruk, sekarang pregnant kedua drop bnyk SBB xda selera makan,dengan bau pun lebih sensitif,takut muntah

Normal utk 1st trimester sis.. Sy pun mcm tu.. Buka buku pink hr tu masa 10w berat sy turun 4kg dr berat sebelum pregnant.. Insyaallah dah habis fasa ni nnt ok