Berat badan makin drop

Berat badan drop 5kg start 6w hingga 19w.. alahan mmg kuat.. normal ke ibu2? Scan baby berat besar semua okay.. #seriusnanya

2 Balas

Sis macam mana ya kalau permakanan sis untuk elak bagi drop lagi, saya dari week 8 hingga week 12, drop 3kg dah, nurse nk monitor lagi, kalau drop lagi dlm 2 minggu, dorg nk amik drah untuk cek tyriod😢

normal. sbb alahan masih ade. asalkan keep mkn n bykkn minum air, n baby membesar elok stilk okay. sy pun first trimester hilang 4 kg sbb alahan tp baby membesar elok.