Baby jmpa dktr

Hi mom semua,bby sy 1 bln kemarin ada kluar cecair kuning jdi ptg tdi sy g klinik jmpa nurse dlu pas tu mnta dktr tgokkn telinga bby sy tpi dah full..dktr kat x dpt periksa hri nie psl bnyk sngt org dia nak periksa..so esok dia suruh sy dtg blik..doakan anak sy supya cepat sembuh and bsok xde mslh yg serius sngt yer mom semua..

1 Balas

Mommyyyyy Didoakan baby mommy sihat2.. Moga dipermudahkan urusan baby. Baby kuat taw! #TAPSupermoms #TAPactiveusers