Gatal payudara

Hi mom to be..semoga sentiasa sihat ya.. Saya ingin b'tanya..ada ke yg mengalami gatal2 sekitar kwsan payudara..?sampai tak tahan utk menggaru..dan setelah itu kwsan tsbut agak kering..cmna nak kurangkan rsa gatal ya..tq semua mom too be🌼#firstbaby #1stpregnancy #ingintahu

2 Balas

sye pun mengalaminya skrg...tp sye sapu bdak agnesia tu...sbb satu bdn gatal2 dri payudara bwa ke muka dan satu bdn.....

cuba sapu cream yg sesuai yg ada jual kat drugstore, like vaseline or apa apa cream untuk breast.