Anak tak nak menyusu Fm

Hi mom, saya nak tanya normal ke ank 9bulan kurang minum susu fm, dah pujuk sruh minum tp d buat main2, kdg tgu anak betul2 penat mengamuk bru nak minum susu fm itu pon sikit dalam 2 oz. Apa yg anak nak susu badan je, susu bdan dh xbyk bila xckup dia minum saya bg susu fm tak nak jugak.btw susu untuk bayi dutch baby 6-18 bulan. Perrlu ke tukar susu untuk baby.

1 Balas

dia makan okay ke sis? sis lebihkan makan je, its okay dia minum 2oz je janji perut dia kenyang .. susu ni buat jdi sampingan je utk dia ..

2w ago

makan ok, sgt selera..tp bmi la yg tak cantik.