Kerap terkencing diseluar ?

Hello mom ? Saya dah masuk kehamilan 8bulan, normal kah ,kalau sering terkencing diseluar ?,waktu saya kencing saya rasa sudah abis tu l air kencing,tapi tiba* berdiri dari tandas tu.tak sadar pula,kalau dah mengalir diseluar ?,tapi bukan selalu lah macam ini. Tapi hanya waktu siang saja hal ini berlaku ??,, Normal ke mom

1 Balas

Normal sis.saya Pon mcm sis jugak Masa preggy dulu. Baru je lepas kencing,bila berdiri terkencing ckit kt sluar.tiap2 5 mnit mesti rsa nk kncing sampai penat dah nak kluar Masok tndas

4y ago

Ya sis,saya rasa ini.semenjak kehamilan 8bulan ini,tak selalu tapi sering juga 😁.