hai moms semua ada tak rasa preg 7weeks

Mom rasa jantung atau hati ni tetiba bedegup atau bedepar tetiba2? Kuat .... Normal kah??

13 Balas

Puan ad rasa nak sesak nafas ke mcm tak boleh nafas ke? Mcm sy, xboleh kalau naik kereta pasang aircond kuat2, pastu lama dlm kereta.. Rs ttbe mcm berdebar2 kuat pastu mula la sesak nafas. Kalau duduk dlm bilik pun ya... Duduk rmh xbukak pintu pun ya, atau ad bau2 yg kuat xboleh terima yg jadi punca sesak nafas mula la jadi

Saya pun kena macam ni, saya tengah pregnant 7 weeks. Tiba2 bangun dari tidur jantung berdebar laju. Sampai rasa tak selesa. Tak pun tengah duduk Baring saja2 pun jadi macam tu sampai rasa tak selesa.

Sy pernah kne mcm ni... Then sy rest n tdo.. Lpastu dy ok.. Dokter cek pn smua ok.. Normal rsernya.. Tp klu nak dptkn kpastian yg lbih tpat blh la jmpa dokter #TAPSupermoms

saya pun ada alami macam tu,dah check semua ngan doctor n result okay😊mungkin memang macam tu kut ,kalau awak nak kepastian bole rujuk doctor ye

sama kita 7 weeks jugak, tiba tiba berdegup mcm jantung nak terkeluar rasa😂 tapi normal je rasanya

Sama. Sy pn rasa mcm tu. Berdegup laju. Terus kena berhenti buat apa2 lepas tu rehat kejap.

Sy masuk 5bln preg tiba2 rasa bgini... Then cpt penat.. Buat kja sikit dh rasa semput

Sy mmula dlu xde da 3rd tm ni nk baring je mcm xckup npas, doc ckp normal

terima kasih semua 😁😁semoga kita selamat sampai bersalin nanti

Saya pun kdg mcm tu... Lps tu rasa mcm sesak nafas....